Plata si livrare

Clientul magazinului tinselandcrate.ro poate face o comanda cu sau fara crearea unui cont de utilizator. Clientul poate plasa o comanda pe site adaugand produsul dorit în cosul de cumpărături, urmând să finalizeze comanda prin efectuarea plăţii prin una dintre modalităţile indicate.  Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, fara a finaliza ulterior comanda, nu înseamnă înregistrarea unei comenzi şi nici rezervarea produsului.

Modalitatile agreate de plata sunt:

> ramburs, atunci când coletul ajunge la destinație. Vei plati numerar direct curierului. Nu există nicio taxa suplimentara.

online, cu cardul. Tranzacția va fi procesata prin procesatorul Stripe.

Stripe este un procesator internațional de plăți online, cu un înalt nivel de securitate conform standardelor internaționale, folosit de magazinele e-commerce din intreaga lume. Compania are certificare VISA și MasterCard. Mai multe detalii despre Stripe regasesti aici.

Livrarea produselor se face exclusiv prin curierul rapid DPD in 1-3 zile lucratoare in functie de destinatie. Costul livrarii este de 20 lei, indiferent de localitate sau de km.