Politica de confidentialitate

Va rugam sa cititi aceasta Politica de confidentialitate cu atentie si sa va asigurati ca o intelegeti. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

 Aceasta Politica de confidentialitate poate fi actualizata si modificata periodic, daca este necesar pentru a reflecta modalitatea in care am schimbat modul de prelucrare a datelor cu caracter personal, sau modificarile legislative in acest sens. Pe site-ul tinselandcrate.ro (denumit în continuare „Site-ul”) va fi afisata ultima versiune aplicabila a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam si recomandam sa verificati periodic continutul acesteia, pentru orice astfel de actualizari sau modificari, dat fiind ca acesta este un contract online. Orice actualizare / modificare este de aplicabilitate imediata, dar nu va retroactiva, cu exceptia cazului cand o dispozitie legala prevede astfel.

Informatii despre noi: SC New Broker Era SRL cu sediul în Bucuresti, sector 1, Str Episcopul Vulcan nr 105, inregistrata in Registrul Comertului J40/10638/2017, cod fiscal 37849316, e-mail hello@tinselandcrate.ro denumite in continuare Tinsel & Crate sau site-ul.

Tinsel & Crate va respecta in totalitate prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice cu modificarile si completarile ulterioare in ceea ce priveste datele cu caracter personal furnizate de catre tine, precum si orice alte prevederi legale pot intra in vigoare in viitor.